concert: Fair Huxley / Hunting Robin / Leeways in Oefenbunker op VRIJDAG 30 JANUARI 2015

  • Leeways
    Koningspop 2016
    © Tineke Klamer
  • Leeways
    Damaris Festival 2015
VR.
30 JAN
FAIR HUXLEY / HUNTING ROBIN / LEEWAYS 20:00 uur Oefenbunker, Landgraaf
2015

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 januari 2015.
Dat is 3366 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Hunting Robin is een band gevormd door muzikanten uit verschillende dorpen van Zuid-Limburg. In het afgelopen jaar hebben zij allerlei podia binnen en buiten Limburg, waaronder ook Amsterdam, bezocht en blijven ze mensen verrassen.

Fair Huxley is een driekoppige, elektronische band die een balans probeert te vinden tussen dansbaar en duister. Karlijn Dado (leadzang, keys), Freek Verhulst (keys, zang) en Daniël Dols (samples) zijn niet bang zich in een verwarrende wereld van zomerse klanken en koude nachten te begeven. De synths vieren hoogtij als in de 80’s, maar dan wel in een jas van indie-wave, zonder daarbij elementen uit dance, disco en meer vervreemdende genres te schuwen.

Energieke reggae, funk/rock met diverse roots. De Nederlandse band Leeways klopt aan de deur om het stokje over te nemen. Twee maten en ze hebben je bij de kloten: Leeways staat ieder optreden te trappelen om de overvloedig aanwezige energie over te brengen op het publiek.

Foto's van Leeways

Foto Leeways te Koningspop 2016 Foto Leeways te Damaris Festival 2015 Foto Leeways te Koningspop 2016 Foto Leeways te Damaris Festival 2015 Foto Leeways te Koningspop 2016 Foto Leeways te Koningspop 2016
 
Bekijk alle 19 foto's van Leeways

Gerelateerd nieuws