concert: Cryptopsy / Severe Torture in Baroeg op ZONDAG 15 FEBRUARI 2015

ZO.
15 FEB
CRYPTOPSY / SEVERE TORTURE 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2015
Hoofdprogramma Cryptopsy Severe Torture
Voorprogramma Bleeding Gods
Toegang VVK: €13,00
Deur: €15,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 15 februari 2015.
Dat is 3349 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Canadese Cryptopsy draait al heel wat jaartjes mee in de top van het death metal genre. De band was ook één van de eerste death metal bands die een blastbeat in de muziek verwerkte, zoals op het debuut album ‘Blasphemy Made Flesh’ uit 1994 al te horen was. Intussen heeft de band zeven albums uitgebracht en leveren ze live nog steeds superbrute shows af. Begin vast je nekspieren te trainen voor de show die Cryptopsy in Baroeg geeft.

In het voorprogramma de nieuwe Nederlandse band Bleeding Gods. We hebben hier niet met broekies te maken, maar muzikanten die hun sporen verdiend hebben in bands als Sinister, Houwitser en Supreme Pain. Op basis van die namen kun je concluderen dat Bleeding Gods niet voor watjes is. Bleeding Gods is een aanwinst voor de Nederlandse death metal scene. In Baroeg kun je horen hoe de songs van het debuut ‘Shepherd Of Souls’, dat rond die tijd uitkomt, klinken.

Foto's van Severe Torture, Bleeding Gods

Foto Severe Torture te Neurotic Deathfest 2009 Foto Severe Torture te Neurotic Deathfest 2009 Foto Severe Torture te Neurotic Deathfest 2009
 
Bekijk alle 3 foto's van Severe Torture

Gerelateerd nieuws