concert: Lucas Hamming / Sunday Sun in EKKO op DONDERDAG 12 MAART 2015

  • Sunday Sun
    That's Live XL - 17/09 - Vera
  • Lucas Hamming
    Popronde Enschede 2012
    © Marieke Waalwijk
DO.
12 MRT
LUCAS HAMMING / SUNDAY SUN 20:30 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Lucas Hamming Sunday Sun
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 12 maart 2015.
Dat is 3305 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als je in 2014 hebt opgelet, heb je Sunday Sun het afgelopen jaar ongetwijfeld al eens op een podium langs zien komen. Nu is het debuutalbum We Let Go uit en gaat het pas echt hard met de band. De nieuwe, vrolijke popliedjes werken even aanstekelijk als single Highly Respected Rebel van de eerste EP uit 2012, maar er zijn duidelijk stappen gezet. De single I Call You Honey werd door onder meer 3FM uitstekend ontvangen. Zelf noemt de band We Let Go een frisse zomerse plaat om de winter mee door te komen.

De ware rebellen komen tegenwoordig uit ’t Gooi. Ze zetten daar de boel eens flink op stelten, beginnen een band en trekken als Robin Hood er op uit, om er nòòit meer terug te keren. Tenzij het gaat om televisie- of radio-optredens of plaatopnames in de Wisseloord Studio’s. Exact zo is het gegaan met mooiboy-met-de-grote-bek Lucas Hamming. Je zou hem kunnen kennen van de Beste Singer-Songwriter van Nederland, als 3FM Serious Talent met een megahit (Mojo Mischief) op zak.

Foto's van Lucas Hamming, Sunday Sun

Foto Lucas Hamming te Kadepop 2016 Foto Lucas Hamming te Kadepop 2016 Foto Lucas Hamming te Popronde Haarlem 2012 Foto Lucas Hamming te Songbird 2014 - dag 1 Foto Lucas Hamming te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 19/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 130 foto's van Lucas Hamming
Bekijk alle 47 foto's van Sunday Sun

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest