concert: The Ex + Fendika in Vera op ZONDAG 12 APRIL 2015

  • The Ex
    ATP Nightmare Before Christmas 2010
  • The Ex
    ATP Nightmare Before Christmas 2010
ZO.
12 APR
THE EX + FENDIKA Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2015
Hoofdprogramma The Ex
Voorprogramma Fendika
Toegang €14,- + Maandkaart (€1,50)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 12 april 2015.
Dat is 3292 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Door de jaren heen heeft The Ex niet alleen binnen, maar ook buiten de indierockende underground een geweldige reputatie opgebouwd. In VERA hebben we geregeld een tussenstand in het muzikale avontuur van de Nederlanders mee mogen maken. Dit jaar nog in februari, toen we het The Ex Festival af mochten trappen in onze club. Maar ook in 2003, toen ze met de Congolese klasbakken van Konono het podium deelden of in 2012 met Ethio-jazz gigant Getatchew Mekuria.

Vol overgave speelt het viertal haar shows. Ronkend en stuwend als een startende motor, zoals ze dat bijvoorbeeld tijdens afgelopen EuroSonic deden in een overvolle O’Ceallaigh. Het publiek was wild en enthousiast en ging compleet uit z’n dak. Volgens de kenners was het een van de hoogtepunten van het weekend. Al sinds 1979 weten de muzikanten ons te verbazen en ook na al die jaren bestaat er geen twijfel dat het volgend jaar een geweldig concert wordt.

Foto's van The Ex, Fendika

Foto The Ex te The Ex / Thurston Moore - 14/09 - Doornroosje Foto The Ex te Roskilde Foto The Ex te The Ex / Thurston Moore - 14/09 - Doornroosje Foto The Ex te The Ex / Thurston Moore - 14/09 - Doornroosje Foto The Ex te Roskilde Foto The Ex te ATP Nightmare Before Christmas 2010
 
Bekijk alle 13 foto's van The Ex

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws