concert: Jonathan Jeremiah in Paard op ZATERDAG 09 MEI 2015

  • Jonathan Jeremiah
    Jonathan Jeremiah - 14/07 - Openluchttheater Caprera
    © Irwan Notosoetarso
  • Jonathan Jeremiah
    Jonathan Jeremiah - 14/07 - Openluchttheater Caprera
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
09 MEI
JONATHAN JEREMIAH Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Jonathan Jeremiah
Toegang €19 excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 mei 2015.
Dat is 3246 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jonathan Jeremiah is geen onbekende voor Den Haag. We hebben hem zien groeien naar een ware artiest die al zijn shows weet uit te verkopen bij Paard van Troje, en vanavond is hij terug! Met zijn Britse accent, en een combinatie van het beste aan sounds uit de jaren zestig en zeventig staat hij vanavond weer in Den Haag.

Het begon voor Jonathan Jeremiah in Nederland allemaal met een optreden op Crossing Border in 2010. Hij verwierf bekendheid zijn single ‘Lost’, die veel werd gedraaid op radio 3FM. Het bleef niet bij 3FM, het nummer haalde al gauw de tipparade van de Nederlandse top 40 en binnen no-time was Nederland fan van hem. Zo stond hij op festivals als North Sea Jazz en speelde hij zalen als Paradiso plat.

De soulfolk van Jonathan is prachtig en klinkt vertrouwd, maar is ook vernieuwend. Met zijn donkere baritone wikkelt hij iedere luisteraar vanavond om de vinger.

Foto's van Jonathan Jeremiah

Foto Jonathan Jeremiah te Jonathan Jeremiah - 20/02 - TivoliVredenburg Foto Jonathan Jeremiah te Jonathan Jeremiah - 20/02 - TivoliVredenburg Foto Jonathan Jeremiah te Elbow - 26/02 - AFAS Live Foto Jonathan Jeremiah te Bospop 2018 Foto Jonathan Jeremiah te Jonathan Jeremiah - 14/07 - Openluchttheater Caprera Foto Jonathan Jeremiah te NN North Sea Jazz 2019 -Zaterdag
 
Bekijk alle 54 foto's van Jonathan Jeremiah

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden