concert: Negersonic in Vera op VRIJDAG 16 JANUARI 2015

  • Peter Pan Speedrock
    Speedfest 2010
  • Bökkers
    Dauwpop 2015
VR.
16 JAN
NEGERSONIC Basement, 13:00 uur Vera, Groningen
2015
Toegang GRATIS

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 januari 2015.
Dat is 3359 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Je hebt randprogramma en je hebt randprogramma. En je hebt NEGERSONIC, de moederfukker van al het randprogramma rondom Eurosonic/ Noorderslag.
Dit sympathieke rock-‘n’-rollfestivalletje van DJ De Rooie Neger, dat inmiddels tot de vaste waarden van het belangrijkste evenement van de Nederlandse muziekindustrie behoort, vindt plaats op vrijdag 16 januari van tot uur bij ons in de VERA Kelderbar.

“Ik ben er verdomde trots op dat Peter Pan Speedrock, Bökkers, Lucas en Gea, Death Alley en The Miseries op mijn eigen feestje Negersonic spelen”, laat De Rooie Neger weten. ,,Geheel gratis toegankelijk en dit jaar voor het eerst in de Vera nota bene, wat mij betreft toch de allercoolste plek van Groningen. Ik zal tijdens Negersonic uiteraard zelf achter de draaitafels staan. En dan vanaf vrijdag middernacht opnieuw, bij wijze van Eurosonic-traditie. De rij met wachtenden buiten bij de ingang van de Vera wordt elk jaar langer dus ik raad mensen aan om echt op tijd te komen.”

Foto's van Bökkers, Death Alley, Lucas en Gea Hulshof, Peter Pan Speedrock, The Miseries

Foto Bökkers te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Bökkers te Bierpop 2017 Foto Bökkers te Dicky Woodstock Foto Bökkers te Dauwpop 2013 Foto Bökkers te Dauwpop 2015 Foto Bökkers te Paaspop Schijndel 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 99 foto's van Bökkers
Bekijk alle 67 foto's van Death Alley
Bekijk alle 167 foto's van Peter Pan Speedrock
Bekijk alle 4 foto's van The Miseries

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws