concert: Andy Burrows + support in De Oosterpoort op ZATERDAG 31 JANUARI 2015

  • Andy Burrows
    Festival deBeschaving 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Andy Burrows
    Festival deBeschaving 2013
    © Gertjan van der Loo
ZA.
31 JAN
ANDY BURROWS + SUPPORT Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2015
Hoofdprogramma Andy Burrows
Toegang €17,50 (incl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 31 januari 2015.
Dat is 3364 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Andy Burrows is een drummer en singer-songwriter die bekendheid vergaarde als drummer van de band Razorlight. Hij drumde niet alleen, maar schreef ook veel materiaal voor de band, . de hit ‘America’. Zijn laatste jaar bij de band was meteen het jaar van zijn eerste solorelease ‘Color Of My Dreams’.

Nu is Andy Burrows terug met een nieuw album: ‘Fall Together Again’. De geest van de eerste soloalbums van Paul McCartney waart rond op deze plaat en bovendien bewijst Burrows dat hij één van de meest consistente singer-songwriters van vandaag de dag is. Rauwe, melancholische melodieën voeren nog steeds de boventoon, maar op ‘Fall Together Again’ is er ook plaats voor vleugjes soul.

Foto's van Andy Burrows

Foto Andy Burrows te Andy Burrows - 18/8 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto Andy Burrows te Festival deBeschaving 2013 Foto Andy Burrows te Editors - 03/12 - TivoliVredenburg Foto Andy Burrows te Editors - 03/12 - TivoliVredenburg Foto Andy Burrows te KT Tunstall - 17/02 - Melkweg Foto Andy Burrows te Muse - 27/06 - Goffert Park
 
Bekijk alle 18 foto's van Andy Burrows

Gerelateerd nieuws