concert: Raketkanon in EKKO op DONDERDAG 05 MAART 2015 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Mannheim
    Raketkanon - 16/5 - Ekko
    © Tim van Veen
  • Raketkanon
    Raketkanon - 16/5 - Ekko
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Raketkanon in EKKO) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
05 MRT
RAKETKANON 20:30 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Raketkanon
Voorprogramma Mannheim
Toegang 10 euro

EXTRA INFORMATIE

Wegens ziekte uitgesteld. Er wordt gezocht naar een vervangende datum.

----

Een van de meest fascinerende bands van de afgelopen jaren binnen de hardere genres is Raketkanon. Deze Belgen combineren sludge op een experimentele manier met chaotische psychedelica. In EKKO stonden de noisetrippers uit Gent op de eerste editie van The Shape Of Punk To Come, en lieten daar een onuitwisbare indruk achter. Met hun te laag gestemde gitaren, vervormde vocals, dreunende basssynths en vlammende drums speelden ze eerder festivals als Dour, Incubate en Valkhof festival plat. Met die podiumervaring in de benen zijn ze nu toe aan hun tweede langspeler, die ze op Eurosonic aan Europa presenteren. In maart komen ze weer naar EKKO. Niet missen.

Foto's van Raketkanon, Mannheim

Foto Raketkanon te Raketkanon - 08/05 - Paradiso Foto Raketkanon te Paaspop 2013 - dag 1 Foto Raketkanon te Raketkanon - 08/05 - Paradiso Foto Raketkanon te 25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso Foto Raketkanon te Raketkanon - 16/5 - Ekko Foto Raketkanon te Paaspop 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 45 foto's van Raketkanon
Bekijk alle 4 foto's van Mannheim

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws