concert: Delain + support in Dynamo op ZATERDAG 28 MAART 2015

  • Delain
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
  • Delain
    Huntenpop 2023
    © René Obdeijn
ZA.
28 MRT
DELAIN + SUPPORT Concertzaal, 19:00 uur Dynamo, Eindhoven
2015
Hoofdprogramma Delain
Toegang VVK €15,- DVK €17,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 maart 2015.
Dat is 3289 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Delain is een Nederlandse gothic rock-/symfonische metal-band opgericht door Martijn Westerholt. Wat Delain zo'n typerend geluid geeft zijn de energieke toetsenpartijen in combinatie met bombastische koren en tempowisselingen. Delain weet met veel gevoel voor melodie melancholieke en krachtige nummers te spelen die tijdens de live show bijna euforisch overkomen.
Na het album April Rain kwam de band in een stroomversnelling terecht en over de hele wereld wordt Delain gezien als de top binnen hun genre. Ze weten zich te evenaren met bands als Evanescence en HIM. Op het nieuwe album The Human Contradiction weet Delain vast te houden aan hun originele sound maar tilt de band het naar een hoger niveau. Het is een samensmelting van de verschillende bandleden terwijl het unieke geluid van ieder individu niet verloren gaat. Ze beloven ons het zwaarste album sinds de start van de band.

Foto's van Delain

Foto Delain te Sabaton - 15/2 - Melkweg Foto Delain te Wâldrock 2009 Foto Delain te Delain - 9/11 - Hedon Foto Delain te Huntenpop 2017 Foto Delain te Delain - 21/03 - Hedon Foto Delain te Delain - 31/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 152 foto's van Delain

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest