cabaret: Sara Kroos | Van Jewelste in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 29 JANUARI 2015

  DO.
29 JAN
SARA KROOS | VAN JEWELSTE Kleine zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2015
 
Toegang €24,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 29 januari 2015.
Dat is 3346 dagen geleden.

Extra informatie

In ‘Van Jewelste’ vertelt Sara herkenbaar en hilarisch over het stuntelen dat we allemaal doen in dit leven. Met zelfspot en een scherpe blik vertelt ze over de onhandigheden die we allemaal kennen; in je gezin, met je ouders, in je liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt.
De pers is unaniem met vier- en vijfsterren recensies: “Sara Kroos zet de zaal op z’n kop, onweerstaanbaar en razend knap”. Het vaste publiek van Sara weet inmiddels: een avondje Kroos staat garant voor heel veel lach en nieuwe brandstof. Sara improviseert graag, zingt mooie liedjes, maar maakt er vooral een hilarische avond van. Een ding staat altijd vast: je kunt vermoeid van je dagelijkse beslommeringen het theater in gaan bij Sara, maar je gaat er met een grote glimlach en vol nieuwe energie weer uit! Sara Kroos blijft zich ontwikkelen en oogst daarmee al jaren volle zalen en lovende recensies: “Sara Kroos is in topvorm!”

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Leden die hier zijn geweest