concert: Atlantic Attraction in Gigant op ZONDAG 28 DECEMBER 2014

  • FARA
    Popronde Leiden 2012
    © Arend Jan Hermsen
  • FARA
    Popronde Wageningen 2012
    © Mitch Wolters
ZO.
28 DEC
ATLANTIC ATTRACTION Café, 16:15 uur Gigant, Apeldoorn
2014
Hoofdprogramma FARA

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 28 december 2014.
Dat is 3399 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Atlantic Attraction is een is een vierkoppige indie-rock / modern-wave band uit Den Haag. De door hun gedeelde passie voor analoge synthesizers, voorliefde voor reizen en de focus op de huidige generatie Britse indie-bands maakt Atlantic Attraction tot wat ze zijn. De band wordt geïnspireerd door acts als Foals, Kavinsky en The Boxer Rebellion. Met het hebben van die brede sound en een indrukwekkende live performance wist Atlantic Attraction snel het grotere publiek te bereiken; zo verzorgde Atlantic Attraction de voorprogramma’s voor . Young the Giant, Kensington, Coasts en Fiction Plane. Daarnaast deed Atlantic Attraction ook mee aan Popronde, tourde in Duitsland en wonnen ze “De Grote Prijs van Zuid Holland”.

Toewijding is een belangrijk begrip binnen Atlantic Attraction, zo werden er banen stopgezet om tijd vrij te maken en verhuurden de heren zelf hun lichaam aan de wetenschap om dit alles te kunnen betalen.

Foto's van FARA

Foto FARA te Young The Giant - 27/5 - Melkweg Foto FARA te Young The Giant - 27/5 - Melkweg Foto FARA te Young The Giant - 27/5 - Melkweg Foto FARA te Young The Giant - 27/5 - Melkweg Foto FARA te Young The Giant - 27/5 - Melkweg Foto FARA te Popronde Leiden 2012
 
Bekijk alle 25 foto's van FARA

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest