concert: Rootsriders: Celebrate Marley 70 in Paard op DONDERDAG 05 FEBRUARI 2015

  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
  • Rootsriders
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
DO.
05 FEB
ROOTSRIDERS: CELEBRATE MARLEY 70 Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Rootsriders
Toegang €15,- (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 05 februari 2015.
Dat is 3360 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In februari gaan Rootsriders, bekend van hun enerverende Tribute2BobMarley liveshows, de 70e geboortedag van de King of Reggae groots vieren.

RootsRiders begon in 2006 als een eenmalig herdenkingsconcert op de 25ste sterfdag Bob Marley, maar is inmiddels uitgegroeid een van de bekendste en beste Bob Marley tributebands van de wereld. Of ze nou optraden in de rust tijdens de WK finale in Johannesburg in Zuid-Afrika, enorme shows gaven in de Cariben of tijdens de vele optredens in Nederland en elders in Europa: Altijd en overal reageert het publiek razend enthousiast op de energieke shows.

Samen met een aantal van de grootste vocale talenten waarmee Rootsriders in het verleden mee hebben samengewerkt zoals Mitchell Brunings, Giovanca Ostiana. brengen zij op deze avond een ode aan Marley’s album Uprising, het laatste album dat hij bij leven heeft uitgebracht met klassiekers als Redemption Song en Could You Be Loved.

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 28/04 - Luxor Live Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 39 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws