concert: Shirma Rouse in Luxor Live op VRIJDAG 13 MAART 2015

  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
VR.
13 MRT
SHIRMA ROUSE Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2015
Hoofdprogramma Shirma Rouse
Toegang 14 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 13 maart 2015.
Dat is 3324 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Diva-vocaliste-extraordinaire ‘Shirma Rouse´ , bij het grote publiek vooral bekend door haar televisie optredens bij DWDD en TVOH, is een zangeres die je volledig weet te raken. Alles wat ze zingt is een verhaal dat ze graag met je wilt delen.

Insiders kennen Shirma reeds als de background singer van Anouk, terwijl ze in dezelfde rol opviel bij o.m. Chaka Khan en het Metropole Orkest. Tussen de achtergrondkoortjes door heeft Shirma met minimale middelen twee soloalbums uitgebracht:'Chocolade Coated Dreams'(2010)en 'Shirma zingt Aretha'(2012).

Het is nu tijd voor Shirma om definitief de “Twenty Feet from Stardom” te verruilen voor haar eigen spotlights. Dat wordt bekrachtigd door de release van een nieuw album, “Shout it out Loud” (SOUL) in november (eerste single `can´t sleep´is een co-write met Alain Clark), muziek vol met levensverhalen. Je zult glimlachen, huilen en misschien zelfs een vreugdedans met haar delen.

Foto's van Shirma Rouse

Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
 
Bekijk alle 2 foto's van Shirma Rouse

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden