concert: Luke Winslow King in Paard op ZATERDAG 31 JANUARI 2015

  • Belle of Louisville
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
  • Belle of Louisville
    Popronde Hengelo 2016
ZA.
31 JAN
LUKE WINSLOW KING Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Luke Winslow King
Voorprogramma Belle of Louisville
Toegang 10,- excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 31 januari 2015.
Dat is 3365 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Geïnspireerd door vooroorlogse blues en traditionele jazz, houdt de in New Orleans (waar anders?) residerende Luke Winslow-King de geest van Mississippi John Hurt, Robert Johnson en andere vroege blueshelden, in ere. Hij deelde het podium met . Pokey LaFarge, Jack White, Taj Mahal en de Rebirth Brass Band en neemt deze avond niet alleen zijn Mississippi-deltafolk mee naar Den Haag, maar ook zijn met wasbord en engelenstem bewapende wederhelft Esther Rose.

Stuck in New Orleans
Winslow-King is de onbetwiste ambassadeur van New Orleans’ rijke en kleurrijke cultuur. De in Cadillac, Michigan opgegroeide songwriter studeerde in de stad en kwam er uiteindelijk ‘vast te zitten’ toen zijn bandbus geplunderd werd. Sindsdien is dit de stad, die geldt als bakermat van de jazz en deltablues, waar hij zijn songs schrijft. De rest van de wereld is zijn podium.

Foto's van Belle of Louisville

Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 8 foto's van Belle of Louisville

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest