concert: Peter Pan Speedrock in Victorie op VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015

  • Del-Toros
    Geuzenpop 2012
  • Peter Pan Speedrock
    Speedfest 2010
VR.
13 FEB
PETER PAN SPEEDROCK Grote zaal, 20:30 uur Victorie, Alkmaar
2015
Hoofdprogramma Peter Pan Speedrock
Voorprogramma Del-Toros
Toegang Entree: € 16,00
Voorverkoop: € 13,50 (excl service kosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 13 februari 2015.
Dat is 3331 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Je ziet ze niet veel meer; bands die jaar-in-jaar-uit het hele land en doortouren en geen feesttent, weiland, braderie of andere speelplek ongemoeid laten. Maar bassist Bart, drummer Bartman en zanger/gitarist Pieter doen dat wel, en waarom niet? We zouden het niet weten. Edoch, als Peter Pan Speedrock dus een tijdje niet in jouw buurt heeft gespeeld, kan dat twee dingen betekenen: a. ze hebben weer eens een buitenlandse tour of b. ze zitten in de studio.

In dit geval zijn beide antwoorden goed: de band was onlangs druk aan het touren in . Frankrijk en Duitsland én heeft een nieuwe plaat opgenomen die 'Buckle Up And Shove It' heet, en weer rete-, modder- en stikvet klinkt! Check het nieuwe nummer onderaan deze pagina. Afijn, we kunnen hier nog allemaal feitjes en weetjes en dingetjes op gaan sommen maar de enige informatie die er echt toe doet is:
Peter Pan Speedrock - 13 februari - Victorie.

Foto's van Peter Pan Speedrock, Del-Toros

Foto Peter Pan Speedrock te Pukkelpop 2005 Foto Peter Pan Speedrock te Speedfest 2014 Foto Peter Pan Speedrock te Paaspop Schijndel 2007 Foto Peter Pan Speedrock te Speedfest 2008 Foto Peter Pan Speedrock te Paaspop 2002 Foto Peter Pan Speedrock te paaspop 2013 - dag 3
 
Bekijk alle 167 foto's van Peter Pan Speedrock
Bekijk alle 1 foto's van Del-Toros

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws