concert: Shirma Rouse in Paard op VRIJDAG 23 JANUARI 2015

  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
VR.
23 JAN
SHIRMA ROUSE Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Shirma Rouse
Toegang 15,- excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 januari 2015.
Dat is 3373 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Shirma Rouse gaat solo! Bij het grote publiek bekend door haar optredens bij DWDD en The Voice of Holland en als achtergrondzangeres bij vele Nederlandse artiesten, stapt deze zangeres nu zelf in de spotlight met een nieuw album.

Van Anouk tot Aretha
Shirma zorgt al jarenlang voor solide achtergrondzang bij Nederlandse topartiesten als Anouk, Trijntje Oosterhuis en Wouter Hamel en zelfs het Metropole Orkest. Sinds 2010 kennen we met het uitbrengen van 'Chocolate Coated Dreams' ook de solokant van deze dame. In 2012 brengt zij bovendien een ode uit aan soulkoningin Aretha Franklin: 'Shirma zingt Aretha'.

Shout it out loud
Het is nu tijd voor Shirma om de 'Twenty Feet from Stardom' definitief te verruilen voor een eigen spotlight. Dat moet gebeuren met het nieuwe album 'Shout it out Loud', welke in november uitkwam en waar ook Alain Clarke aan meegeschreven heeft. Verwacht muziek bomvol levensverhalen, waar je om zult glimlachen en misschien een traantje bij wegpinkt.

Foto's van Shirma Rouse

Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
 
Bekijk alle 2 foto's van Shirma Rouse

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws