cabaret: Jeffrey Spalburg | Baas in Meervaart op VRIJDAG 06 MAART 2015

  • Jeffrey Spalburg
    Summer Square 2013
    © Marieke Waalwijk
  VR.
06 MRT
JEFFREY SPALBURG | BAAS Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2015
 
Hoofdprogramma Jeffrey Spalburg
Toegang €15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 06 maart 2015.
Dat is 3311 dagen geleden.

Extra informatie

Na vier avondvullende voorstellingen mag Spalburg zichzelf gerust een baas noemen. En dat doet hij dan ook. Maar wie is er eigenlijk nog een baas? Wie heeft het nog echt voor het zeggen? In ‘Baas’ zegt Jeffrey waar het volgens hem op staat, zonder gemaar. Of dat ook lukt? U zult verbaasd staan.
Dat Jeffrey Spalburg zijn sporen heeft verdiend in de wereld van de stand-up comedy is te merken. Zijn voorstellingen hebben een vlot tempo en de lach rolt met grote regelmaat door de zaal. Bovendien houdt hij zijn grappen dicht bij huis, wat zorgt voor de nodige herkenning. Regie: Maarten van Hinte, tekst en spel: Jeffrey Spalburg, muziek: Wiboud Burkens.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

FOTO'S VAN Jeffrey Spalburg

Foto Jeffrey Spalburg te Summer Square 2013 Foto Jeffrey Spalburg te Summer Square 2013 Foto Jeffrey Spalburg te Summer Square 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van Jeffrey Spalburg

Gerelateerd nieuws