concert: Kraantje Pappie / Fata in Bibelot op VRIJDAG 23 JANUARI 2015

  • Kraantje Pappie
    Parkfeest Oosterhout 2013
  • Kraantje Pappie
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
23 JAN
KRAANTJE PAPPIE / FATA Main Stage, 20:30 uur Bibelot, Dordrecht
2015
Hoofdprogramma Fata Kraantje Pappie
Toegang 13,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 januari 2015.
Dat is 3370 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Groningse rapper Kraantje Pappie brak ruim drie jaar geleden door bij het grote publiek met de single ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane’. Op dit album zijn humoristische teksten en een messcherpe flow in combinatie met dikke, zware producties van Noisia, te vinden. Een succes! Afgelopen zomer reisde hij stad en land af met zijn festivalhits 'Feesttent' en 'Mijn Nacht' Ook bracht hij onlangs de single 'Droom' uit. Met meer dan 250 optredens in heel Nederland is het haast onmogelijk dat je Kraantje niet live hebt gezien. Zo niet, dan is dit je uitgelezen kans om een feestje met Kraantje mee te maken.

Fata
Deze jongens uit Deventer maken positieve, soulvolle en realistische hiphop. Waar Wantigga en Louis Bordeaux verantwoordelijk zijn voor de producties en het FATA geluid, vullen K1 Kerbusch en Wan elkaar perfect aan op vocaal gebied. De gezongen refreinen van Louis Bordeaux, die lekker in je hoofd blijven hangen, maken het geheel af.

Foto's van Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Werfpop 2018 Foto Kraantje Pappie te Zomerspektakel aan het Meer 2023 Foto Kraantje Pappie te 5 Days Off 2012 Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 8/12 - 013 Foto Kraantje Pappie te Mama's Pride 2014 Foto Kraantje Pappie te Bevrijdingsfestival Overijssel - 05/05 - Zwolle
 
Bekijk alle 186 foto's van Kraantje Pappie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest