concert: Inter Arma in Doornroosje op ZATERDAG 29 NOVEMBER 2014

  • Mantar
    Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag
    © Tim van Veen
ZA.
29 NOV
INTER ARMA Paarse Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
Hoofdprogramma Inter Arma
Voorprogramma Mantar
Toegang 10

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 november 2014.
Dat is 3407 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het optreden van Inter Arma op Roadburn afgelopen jaar is één van de meest veelbesproken. De lange uitgesponnen en apocalyptische tracks van het tweede album 'Sky Burial' (2013) kwamen volledig tot zijn recht in de duistere zaal. Op deze plaat worden melancholische, repetitieve passages afgewisseld met razende blastbeats en felle screams. De band, opgericht in 2006, heeft onlangs met 'The Cavern' een niet te versmaden 'tussendoortje' uitgebracht, bestaande uit 1 nummer van 40 minuten waarin de band naadloos overschakelt van extreme metal naar stoner en prog. Fans van bands als Neurosis, Indian, Yob, Rwake, Tombs en Old Man Gloom weten genoeg!
Het debuut 'Death by Burning' uit 2014 van het Duitse duo Mantar krijgt wereldwijd lovende recensies. De muziek valt wellicht het beste te omschrijven als een loodzware kruising tussen Melvins en Motörhead geïnjecteerd met een flinke dosis Asphyx en Darkthrone...hard, rauw, slepend en overstuurd.

Foto's van Mantar

Foto Mantar te Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag Foto Mantar te Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag Foto Mantar te Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag Foto Mantar te Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van Mantar

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe zijn geweest