concert: The Ex in Patronaat op WOENSDAG 01 OKTOBER 2014

  • Space Siren
    Woot!Woot!Woolf 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Space Siren
    Woot!Woot!Woolf 2013
    © Gertjan van der Loo
WO.
01 OKT
THE EX Kleine Zaal (Stage 2), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma The Ex
Voorprogramma Space Siren
Toegang €8,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 01 oktober 2014.
Dat is 3488 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wat je zou scharen onder het genre 'punk' kan ook in een breder perspectief worden getrokken. The Ex is zo'n Nederlandse punkband die er niet vies van is om genres met elkaar te mengen. Zo staat de band ook bekend om wereldmuziek aan te halen tijdens een live show, het is dan ook niet gek dat deze band op veel plekken van de wereld heeft gespeeld. The Ex gaat al ruim twintig jaar mee en heeft meer dan 1500 optredens én zo'n 25 albums achter zijn naam staan. Vanavond speelt de band Patronaat!

Space Siren verzorgt het voorprogramma.Deze band maakt muziek die duister klinkt, zonder heftige nasmaak en de liedjes zijn pakkend. Denk aan een suikerspin zoete vrouwenstem, gelaagde gitaren en bizarre geluidseffecten die je aandacht houden tot het einde van hun nummers.

Foto's van The Ex, Space Siren

Foto The Ex te Roskilde Foto The Ex te ATP Nightmare Before Christmas 2010 Foto The Ex te ATP Nightmare Before Christmas 2010 Foto The Ex te Roskilde Foto The Ex te The Ex / Thurston Moore - 14/09 - Doornroosje Foto The Ex te The Ex / Thurston Moore - 14/09 - Doornroosje
 
Bekijk alle 13 foto's van The Ex
Bekijk alle 5 foto's van Space Siren

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws