concert: The Casualties in Oefenbunker op ZONDAG 28 SEPTEMBER 2014

  • The Casualties
    D.I. / The Casualties / Poison Idea - 29/07 - Melkweg
    © Eva Bakker
  • The Casualties
    Tales from The Punx - 20/07 - Baroeg
    © Eva Bakker
ZO.
28 SEP
THE CASUALTIES 20:00 uur Oefenbunker, Landgraaf
2014
Hoofdprogramma The Casualties
Toegang 13 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 28 september 2014.
Dat is 3490 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse viertal The Casualties brengt al sinds 1990 punk zoals we dat kennen van de grote Engelse voorbeelden als The Exploited en Disorder, maar dan rechtstreeks uit de straten – en met de attitude – van New York City. Op zondag 28 september komen ze naar de Oefenbunker Landgraaf. Dus maak je borst maar nat!

The Casualties, je kunt ze zo in een lijstje street-punk bands zetten die het van oorsprong Britse punk-genre in de jaren 90 weer nieuw leven inbliezen aan de andere kant van de grote plas. Samen met The Unseen, The Virus en Oxymoron en Rancid. The Casualties zijn afkomstig uit New York maar muzikaal dus eerder te situeren in het Londen van begin jaren ’80, toen bands als The Exploited en Disorder het (anarchistische) weer maakten. Met maar liefst negen albums en een dozijn aan singles heeft de band zich opgewerkt tot een van de meest succesvolle punkbands uit de Verenigde Staten.

www.oefenbunker.com

Foto's van The Casualties

Foto The Casualties te Tales from The Punx - 20/07 - Baroeg Foto The Casualties te D.I. / The Casualties / Poison Idea - 29/07 - Melkweg Foto The Casualties te D.I. / The Casualties / Poison Idea - 29/07 - Melkweg Foto The Casualties te Tales from The Punx - 20/07 - Baroeg Foto The Casualties te Speedfest 2008 Foto The Casualties te D.I. / The Casualties / Poison Idea - 29/07 - Melkweg
 
Bekijk alle 13 foto's van The Casualties

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest