concert: The Silverfaces in De Buitenpoort op DINSDAG 29 JULI 2014

  • The Silverfaces
    The Silverfaces - 03/04 - Paradiso
    © Mitch Wolters
  • The Silverfaces
    The Silverfaces - 03/04 - Paradiso
    © Mitch Wolters
DI.
29 JUL
THE SILVERFACES 21:00 uur De Buitenpoort, Huissen
2014
Hoofdprogramma The Silverfaces
Voorprogramma Stennes

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 29 juli 2014.
Dat is 3530 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Stennes, maakt met passie en gevoel een stevige pot bluesrock zoals dat alleen in de jaren zestig en zeventig werd gedaan. Covers van voorbeeld Rory Gallagher en Hendrix worden met verve gespeeld en hier en daar voorzien van een eigen inbreng. Het repertoire van Stennes zelf mag er zeker ook zijn.
Na Stennes is het de beurt aan de jonge band The Silverfaces uit Amsterdam/Utrecht. Kenners zien een grote toekomst voor hen. De band speelt zeer aanstekelijke sixties bluesrock met een vleugje psychedelica. Met invloeden van artiesten als Led Zeppelin, The Doors, The Raconteurs en Jack White laten ze een eigenzinnige sound horen met een swingende hammond. Ze hebben al de pretentieuze Amsterdamse Popprijs in de zak. Twee meiden en twee jongens vormen de band. Volgend jaar? Dan staan ze op de grotere festivals, want het gaat als een trein met de Silverfaces. En geen diesel maar een TGV!

Foto's van The Silverfaces, Stennes

Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso
 
Bekijk alle 9 foto's van The Silverfaces

Gerelateerd nieuws