concert: Typhoon in Doornroosje op ZATERDAG 08 NOVEMBER 2014

  • Typhoon
    Dauwpop 2015
  • Typhoon
    Festival de Beschaving 2015
    © Tim van Veen
ZA.
08 NOV
TYPHOON Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
Hoofdprogramma Typhoon
Toegang 14

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 november 2014.
Dat is 3455 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zeven jaar na zijn debuut 'Tussen Licht en Lucht' komt Typhoon met zijn tweede album 'Lobi Da Basi'. In het Nederlands betekent dit 'Liefde is de Baas'.
Het nieuwe album is het resultaat van een persoonlijke en muzikale zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid Afrika. Daarnaast liet Typhoon zich inspireren door de Nederlandse grootheid Ramses Shaffy.
Het is een kleurrijk en muzikaal album geworden met eerlijke en openhartige teksten. Typhoon staat voor echtheid en laat zijn stem gelden over een eigenwijze sound van hiphop, jazz en blues, geproduceerd door Dries Bijlsma en A.R.T.. De bijdrage van Typhoon’s liveband en vrienden als Benjamin Herman, Andre Manuel, Sticks, Rico, Blaxtar, Pete Philly, Qeaux Qeaux Jones en Jan Wessels maken van 'Lobi Da Basi' een warme ontmoeting voor een breed publiek.

Foto's van Typhoon

Foto Typhoon te Paaspop 2016 - Zondag Foto Typhoon te Typhoon - 12/04 - Paradiso Foto Typhoon te Dauwpop 2015 Foto Typhoon te Fields of Joy Festival 2016 Foto Typhoon te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto Typhoon te Dauwpop 2015
 
Bekijk alle 233 foto's van Typhoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest