concert: Fat White Family in EKKO op ZONDAG 05 OKTOBER 2014 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fat White Family
    Le Guess Who? May Day 2014
    © Tim van Veen
  • Fat White Family
    Le Guess Who? May Day 2014
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fat White Family in EKKO) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
05 OKT
FAT WHITE FAMILY 20:30 uur EKKO, Utrecht
2014
Hoofdprogramma Fat White Family
Toegang 11 Euro

EXTRA INFORMATIE

Zanger wordt binnenkort geopereerd en daardoor gaat de show voorlopig niet door.

Sinds hun eerste optreden op Nederlandse bodem snelt de livereputatie van Fat White Family de mannen voorbij. Ze speelden op Incubate, op London Calling en tweemaal op Le Guess Who?. De eerste keer LGW was dat in een propvolle ACU, waarbij de zanger naakt eindigde en de rest van de band hem aan het einde van het optreden ook bepaald niet meer op een rijtje had. De tweede keer speelden ze bij ons, in EKKO. Toen was de reputatatie inmiddels bekend en maakten ze het opnieuw waar - ditmaal bleven de kleren aan, maar was de show ook wel iets strakker. Want dat is het grappige: alhoewel dit volstrekt onaangepaste garagerockgezelschap live een charmante rommel is, is het muzikaal gezien eigenlijk best strak, luister maar eens goed.

Foto's van Fat White Family, Charlie Boyer and the Voyeurs

Foto Fat White Family te Le Guess Who? May Day 2014 Foto Fat White Family te Le Guess Who? May Day 2014 Foto Fat White Family te Altın Gün / Fat White Family / L’Épée - 07/12 - Doornroosje Foto Fat White Family te Altın Gün / Fat White Family / L’Épée - 07/12 - Doornroosje Foto Fat White Family te Le Guess Who? May Day 2014 Foto Fat White Family te Best Kept Secret 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 40 foto's van Fat White Family
Bekijk alle 5 foto's van Charlie Boyer and the Voyeurs

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws