concert: Moss in Patronaat op ZATERDAG 01 NOVEMBER 2014

  • Moss
    Moss - 21/9 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Moss
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
01 NOV
MOSS Kleine Zaal (Stage 2), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Moss
Voorprogramma Band Of Beginners
Toegang €15,- Voorverkoop
€17,50 Aan de deur

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 november 2014.
Dat is 3457 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In februari bracht Moss haar vierde langspelen ‘We Both Know The Rest Is Noise’ uit. Een spannende, avontuurlijke popplaat van een ongekende kwaliteit. En wie Moss ooit live zag weet dat dergelijke termen niet alleen op de albums van de heren van toepassing zijn. De afgelopen jaren schitterde Moss op alle festivals die er toe doen, van Lowlands tot Pinkpop, van De Wereld Draait Buiten tot Best Kept Secret en van Paaspop tot Motel Mozaique. Nu keert de band eindelijk weer terug naar de intiemere setting van het clubcircuit.

Support Beginners is de nieuwe band van Susanne Linssen (Hospital Bombers, Awkward I) die verder bestaat uit leden van Scram C Baby, Caesar en Johan. Verwacht de warmte van Feist maar ook het opgefokte van Patti Smith. In september volgt de debuutplaat 'September Sunburn' bij Excelsior.

Foto's van Moss, Band Of Beginners

Foto Moss te Moss - 5/4 - Tivoli Foto Moss te Moss - 01/12 - Vera Foto Moss te Moss - 21/9 - Metropool Foto Moss te Moss - 20/4 - Paradiso Noord Foto Moss te Moss - 26/01 - Paradiso Foto Moss te Moss - 01/12 - Vera
 
Bekijk alle 204 foto's van Moss

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden