concert: Marike Jager in Parkstad Limburg Theaters op ZATERDAG 28 MAART 2015

  • Marike Jager
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Marike Jager
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
ZA.
28 MRT
MARIKE JAGER INGzaal, 20:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2015
Hoofdprogramma Marike Jager
Toegang 19

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 maart 2015.
Dat is 3288 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Singer/songwriter Marike Jager is terug in het theater! U kent haar misschien van de prachtige Beatles cover ‘Come Together’ bij De Wereld Draait Door. Trouwe fans weten dat Marike telkens weer verrast en ook nu slaat ze een bijzondere weg in. Op haar nieuwe album ‘The Silent Song’ maakt het bandgeluid plaats voor de stilte.
Marike Jager live

Marike neemt je mee naar een geheimzinnige, sprookjesachtige plek. Ze schreef de ‘Silent Song’ in de natuur, verscholen in een lemen huisje onder een oude eik. We horen een prachtige warme stem, spannend gitaarspel en breekbare pianoklanken. Marike komt dichterbij dan ooit en dat is lef hebben. Desondanks is ze krachtig als altijd en betovert ze met eigenzinnige melodieën en een glimlach die de stilte verguldt.

Foto's van Marike Jager

Foto Marike Jager te Into The Great Wide Open 2011 Foto Marike Jager te Appelpop 2009 Foto Marike Jager te Marike Jager - 12/7 - Vondelpark Foto Marike Jager te Into The Great Wide Open 2011 Foto Marike Jager te Marike Jager - 12/7 - Vondelpark Foto Marike Jager te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 17 foto's van Marike Jager

Gerelateerd nieuws