concert: Erwin Nyhoff in Parkstad Limburg Theaters op WOENSDAG 10 DECEMBER 2014

  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
WO.
10 DEC
ERWIN NYHOFF Zaal onbekend, 20:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2014
Hoofdprogramma Erwin Nyhoff
Toegang 19

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 10 december 2014.
Dat is 3397 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Erwin Nyhoff live

Velen herinneren zich de indrukwekkende blind-audition van Erwin Nyhoff bij The Voice of Holland. Met Springsteen’s ‘The River’ draaiden de coaches binnen luttele seconden en stonden te springen om met hem aan de slag te gaan.

Dat Erwin met een speciaal programma, geïnspireerd op het leven en de muziek van Bruce Springsteen, in het theater staat, zal men niet verrassen.
Erwin Nyhoff in het theater met een ode aan Bruce Springsteen

Met het theaterconcert ‘In the footprints of ..’ brengt Erwin samen met zijn band een ode aan zijn inspirator Bruce Spingsteen. Hij gaat hierbij op zoek naar hun muzikale connectie en maakt hierbij vermakelijke zijsprongen naar het werk van hun gedeelde muzikale helden.

Met de ontwapende performance en energie van Erwin Nyhoff zal men gegarandeerd opnieuw voor deze rasechte muzikant bezwijken.

Foto's van Erwin Nyhoff

Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 6 foto's van Erwin Nyhoff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws