concert: Shantel & Bucovina Club Orkestar in Luxor Live op ZONDAG 16 NOVEMBER 2014

  • Shantel & Bucovina Club Orkestar
    Paaspop 2022
    © René Obdeijn
ZO.
16 NOV
SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2014
Toegang € 18,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 16 november 2014.
Dat is 3447 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Duitser Shantel was met zijn zeer succesvolle album Disko Partizani dé pionier en stuwende kracht achter de balkan-rage. Tezamen met zijn opzwepende en flamboyante begeleidingsband ‘Bucovina Club Orkestar’ brengt hij met polka’s, klezmer, Slavische muziek en electronische invloeden keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen.
Zijn nieuwe album Anarchy & Romance is het eerste echte artiest-album van Shantel. Opnieuw keert hij zich van de mainstream en creëert hij een nieuw geluid. Gewaagder, ruiger, rouwer en kleurrijker dan ooit. In plaats van de elektronika komt hij dit maal met een organisch, grungy, garage-band achtige feel.

Foto's van Shantel & Bucovina Club Orkestar

Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Zomerparkfeest 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Zomerparkfeest 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Zomerparkfeest 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009
 
Bekijk alle 16 foto's van Shantel & Bucovina Club Orkestar

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws