concert: Peter Broderick in EKKO op ZONDAG 26 OKTOBER 2014

  • Maarten Vos
    Motel Mozaique 2015
    © Anja de Bruijn
  • Peter Broderick
    Cross-Linx Eindhoven 2011
    © Marco Smeets
ZO.
26 OKT
PETER BRODERICK 20:30 uur EKKO, Utrecht
2014
Hoofdprogramma Peter Broderick
Voorprogramma Maarten Vos
Toegang 11 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 oktober 2014.
Dat is 3467 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Deze Amerikaanse multi-instrumentale alleskunner is als (ex-)lid van onder andere Horse Feathers, Norfolk & Western en Loch Lomond een bekende in het vak. Nadat Peter Broderick rondtourde met het Deense ensemble Efterklang, bracht hij ook solo materiaal uit. Dit minialbum, Docile, ontving goede recensies. Hierna volgden meer albums, elk met een andere focus. Zo waren er op zijn eerste complete album Retreat/Release vooral piano en snaarcomposities te horen en bracht hij later nog twee albums uit in samenwerking met de Nederlandse artiest Machinefabriek.

Maarten Vos is een Utrechtse, klassiek geschoolde cellist. Al experimenterend weet hij met het gebruik van meerdere elektronische en akoestische toepassingen de unieke sound van zijn oude cello te manipuleren. Hierdoor ontstaat dromerige muziek, die het publiek tijdens de shows mee weet te slepen. Maarten deelt zijn talent door samenwerkingen aan te gaan met meerdere internationale ensembles en artiesten.

Foto's van Peter Broderick, Maarten Vos

Foto Peter Broderick te Into The Great Wide Open 2011 Foto Peter Broderick te Le Guess Who? 2010 Foto Peter Broderick te Cross-Linx Eindhoven 2011 Foto Peter Broderick te Cross-Linx Eindhoven 2011 Foto Peter Broderick te Cross-Linx Eindhoven 2011 Foto Maarten Vos te Motel Mozaique 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van Peter Broderick
Bekijk alle 2 foto's van Maarten Vos

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest