concert: Guido's Orchestra in Schouwburg Venray op MAANDAG 21 APRIL 2014

  • Guido's Orchestra
    Symphonica in Rosso met Simply Red - 25/10 - Ziggo Dome
    © Ans van Heck
MA.
21 APR
GUIDO'S ORCHESTRA 20:00 uur Schouwburg Venray, Venray
2014
Hoofdprogramma Guido's Orchestra
Toegang Kaarten zijn te koop vanaf €29,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 21 april 2014.
Dat is 3651 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Pop meets Classic is een internationale theatershow met zowel romantische als feestelijke momenten. Frontman en vioolsolist Guido Dieteren presenteert samen met zijn dynamische poporkest vele bekende melodieën, alsook ontroerende ballads en indrukwekkende solo’s. In deze show zal Guido wederom nieuwe composities presenteren, waaronder het speciaal voor de provincie gecomponeerde ‘Charlemagne’.

Vaste zangsoliste Wendy Kokkelkoren straalt in deze show en verrijkt Guido's Orchestra met haar kristalzuivere stem. Naast Wendy betreedt pop zanger Roy Verbeek het podium als gastartiest. Samen zullen ze vier wereldberoemde duetten vertolken, waaronder ‘Barcelona’ van Queen en het Italiaanse duet van Pavarotti en Zucchero, ‘Miserere’.

De muzikale kwaliteiten van frontman Guido Dieteren, de humorvolle interactie met het publiek en de prachtige muziek maken deze theatershow tot een ware belevenis!

Foto's van Guido's Orchestra

Foto Guido's Orchestra te Symphonica in Rosso met Simply Red - 25/10 - Ziggo Dome Foto Guido's Orchestra te Symphonica in Rosso met Simply Red - 25/10 - Ziggo Dome Foto Guido's Orchestra te Symphonica in Rosso met Marco Borsato en Frank Boeijen - 24/02 - Ziggo Dome Foto Guido's Orchestra te Symphonica in Rosso met Marco Borsato en Frank Boeijen - 24/02 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 4 foto's van Guido's Orchestra

Gerelateerd nieuws