concert: Splendid in Luxor Live op DONDERDAG 08 MEI 2014

  • Splendid
    Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012
    © Anja de Bruijn
  • Splendid
    Werfpop 2013
    © Arend Jan Hermsen
DO.
08 MEI
SPLENDID Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2014
Hoofdprogramma Splendid
Toegang €11,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 mei 2014.
Dat is 3612 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Muziek die klinkt als zonneschijn uit je speakers: De Haagse formatie Splendid maakt popmuziek met een rocksteady vleugje reggae, soul en rock. Live is het een knallende ervaring die je lang bijblijft.

Patrick Schmitz is de frontman die het publiek weet op te zwepen tot het dak eraf vliegt. Met Sicco van Grieken (gitaar), Bart Kerckhoff (bas) en Sven van Wijk (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. De achtergrondzangeressen Laura en Janneke Nijhuijs en Madeleine van Geuns sieren niet alleen het podium met hun beeldschone verschijning, ze klinken als engelen. Als de twee blazers Jort en Bart Goderie samen met Bart Janssen (key’s) en producer Robin Veldman (synths) de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan... Er moet gedanst worden!!!

Foto's van Splendid

Foto Splendid te Splendid - 12/11 - Paard Foto Splendid te Zuiderpark Live: Splendid - 20/05 - Zuiderparktheater Foto Splendid te Artquake 2007 Foto Splendid te Splendid - 12/11 - Paard Foto Splendid te Splendid - 12/11 - Paard Foto Splendid te Zuiderpark Live: Splendid - 20/05 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 42 foto's van Splendid

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest