concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Atak op ZATERDAG 25 JANUARI 2014

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard
ZA.
25 JAN
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG 20:00 uur Atak, Enschede
2014
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig
Toegang Ticket: €19,00
Aan de deur: €21,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 januari 2014.
Dat is 3737 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het nieuwe album 'Ja, natuurlijk' wordt overal de hemel ingeprezen en de najaarstour is zo goed als uitverkocht. Bas Bron, Faberyayo, Vjeze Fur en Willie Wartaal halen wij dan ook maar al te graag weer naar Enschede. Tijdens het vorige optreden in Atak ging Bas Bron van het podium naar de bar om een biertje te halen 'De Jeugd'-stijl, namelijk crowdsurfend. Geeft misschien een beetje aan wat voor feestje deze gasten kunnen bouwen.

Eerdere singles als 'Watskeburt?!', 'Sterrenstof', 'Get Spanish' waren dikke hits en van de singles van het nieuwe album verwachten wij niets minder. Het vorige optreden in Atak was uitverkocht, dus een kleine tip: wees er op tijd bij!

O, en kun je niet wachten tot januari om de woordenbrouwsels van Pepijn Lanen te horen? Op vrijdag 15 november staat hij op het Crossing Border Festival in Atak om voor te dragen uit zijn debuutroman 'Sjeumig'.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Appelpop 2016 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Suikerrock 2014 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Indian Summer Festival 2014
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest