concert: James Vincent McMorrow in Stadsschouwburg Groningen op ZONDAG 09 FEBRUARI 2014

  • James Vincent McMorrow
    Motel Mozaïque 2011
ZO.
09 FEB
JAMES VINCENT MCMORROW 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2014
Hoofdprogramma James Vincent McMorrow
Toegang € 25,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 09 februari 2014.
Dat is 3721 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Ierse singer-songwriter James Vincent McMorrow brak begin 2011 door met zijn debuutalbum ‘Early in the Morning’. Met zijn folkliedjes, steevast gezongen met kopstem, stond hij daarna al in de Royal Albert Hall en verdiende hij een nominatie bij de Choice Music Prize. In 2012 volgde er een European Borders Breakers Award, die hij hier in De Oosterpoort ontving.

Voor zijn tweede album ‘Post Tropical’ trok de Ier naar een kleine boerderij vlakbij de Mexicaanse grens. Hoewel het onmiskenbare 'McMorrow-geluid' nog altijd nadrukkelijk aanwezig is, is de zanger en liedjesschrijver uit Dublin ook de uitdaging aangegaan om nieuwe muzikale paden te bewandelen. De eerste single afkomstig van ‘Post Tropical’ is ‘Cavalier’, de bijbehorende videoclip komt binnenkort uit.

Foto's van James Vincent McMorrow

Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 15/01 - Hedon Foto James Vincent McMorrow te Motel Mozaïque 2011 Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 15/01 - Hedon Foto James Vincent McMorrow te Motel Mozaïque 2011 Foto James Vincent McMorrow te Songbird 2013 - Dag 2 Foto James Vincent McMorrow te James Vincent McMorrow - 15/01 - Hedon
 
Bekijk alle 21 foto's van James Vincent McMorrow

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest