concert: Di-rect in Burgerweeshuis op DONDERDAG 12 DECEMBER 2013

  • Di-rect
    Di-rect - 8/12 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Di-rect
    Appelpop 2011 - dag 1 vrijdag
DO.
12 DEC
DI-RECT Concertzaal, 19:30 uur Burgerweeshuis, Deventer
2013
Hoofdprogramma Di-rect
Toegang 21

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 12 december 2013.
Dat is 3786 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

DI-RECT is klaar om weer de clubs in te gaan! In het najaar zullen zij door het hele land te zien zijn. Tijdens de tour zal al veel nieuw werk te horen zijn, van het in 2014 te verschijnen nieuwe album.
Met het aantreden van zanger Marcel Veenendaal en toetsenist Vince van Reeken groeide DI-RECT in korte tijd uit tot een volwassen rockact en brachten ze twee albums uit. Op het tweede album ‘Time Will Heal Our Senses’ haalt Veenendaal het onderste uit zijn stem en de arrangementen zijn gelaagder dan ooit. Met hits als ‘The Chase’ en ‘Young Ones’ zijn we dan ook zeer benieuwd naar de opvolger.


Zoals inmiddels traditie is geworden, neemt DI-RECT ook dit jaar weel een toffe jonge Haagse band mee op tour! Vorige jaar de mannen van Soul Sister Dance Revolution, nu Taymir! Vier gasten die te gekke Indiepop knallers maken. Taymir maakt authentieke pop songs in de beat traditie van de 60’s, maar dan met de ballen van de Arctic Monkeys en het venijn van de Strokes.

Foto's van Di-rect

Foto Di-rect te Volvo Ocean Race Festival 2015 Foto Di-rect te Zwarte Cross 2018 - Vrijdag Foto Di-rect te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Di-rect te Di-rect - 3/11 - AFAS Live Foto Di-rect te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Di-rect te DI-RECT - 10/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 548 foto's van Di-rect

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest