concert: Paceshifters in Hedon op ZATERDAG 02 MAART 2013

  • Paceshifters
    Deep Purple - 4/12 - HMH
    © Bianca Stommel
  • Paceshifters
    Deep Purple - 4/12 - HMH
    © Bianca Stommel
ZA.
02 MRT
PACESHIFTERS 21:30 uur Hedon, Zwolle
2013
Hoofdprogramma Paceshifters
Toegang € 5,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 maart 2013.
Dat is 4045 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Paceshifters gaan naar het internationale Showcasefestival SXSW in Austin, Texas. Daar spelen ze op uitnodiging een SXSW Youngbloods Showcase. Het Youngbloods showcasepodium is voor getalenteerde jonge bands waarbij Paceshifters als Europese vertegenwoordiger live zal spelen voor internationale boekers. Om dit samen met ze te vieren en ze een klein steuntje in de rug te kunnen geven hebben wij Paceshifters nog kunnen overhalen om vlak voordat ze naar Texas gaan een show in het Popfront te doen. Entree van de avond gaat rechtstreeks naar de band om onkosten te kunnen betalen.Het zal daarna erg druk worden voor de band, want direct na terugkomst uit Amerika staat er alweer een Belgische tour in de planning.

In 2013 zijn de Paceshifters onderdeel van de Hedon Beurs, een beurs waarbij Hedon een jaar lang een artiest, act of band ondersteund mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Foto's van Paceshifters

Foto Paceshifters te Werfpop 2018 Foto Paceshifters te Deep Purple - 4/12 - HMH Foto Paceshifters te Paceshifters - 29/08 - Podium Victorie Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Paceshifters te Stone Rock Festival 2016 Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
 
Bekijk alle 118 foto's van Paceshifters

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws