concert: Mr. Polska / Nouveau Riche in Burgerweeshuis op VRIJDAG 21 SEPTEMBER 2012

  • Mr. Polska
    House Of Pain - 26/6 - Effenaar
    © Tim van Veen
  • Mr. Polska
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
21 SEP
MR. POLSKA / NOUVEAU RICHE Concertzaal, 20:30 uur Burgerweeshuis, Deventer
2012
Hoofdprogramma Mr. Polska Nouveau Riche
Toegang € 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 september 2012.
Dat is 4207 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De opmars van Mr.Polska en de jongens van Nouveau Riche (Leo, Jebroer, Digitzz en Steph) is niet te stoppen. Begeleid door het oorverdovende geluid van producer Boaz van de Beatz braken ze al menig podium van festivals en clubs af. De Nederlandse poppodia werden begin dit jaar al geconfronteerd met dit fenomeen en niet zonder resultaat: de eerste tour was zo goed als uitverkocht.

Mr.Polska: ”Onze eerste clubtour was een enorm succes en dat smaakt natuurlijk naar meer. Dat ook een tweede clubtour in hetzelfde jaar zo snel van de grond is gekomen is top en we gaan het feestje van de vorige tour natuurlijk overtreffen. Zeker dat we nieuwe tracks gaan doen en misschien ook wel een verrassende gastartiest meenemen, wie weet. Het wordt sowieso weer een wildernis waar je bij moet zijn!”

Mr. Polska was vorig jaar al twee keer te gast in het Burger bij het succesvolle danceconcept Dirk Deluxe waar hij in no time het publiek op het randje van oververhitting bracht.

Foto's van Mr. Polska, Nouveau Riche

Foto Mr. Polska te House Of Pain - 26/6 - Effenaar Foto Mr. Polska te Red Bull Culture Clash 2016 Foto Mr. Polska te Solar Weekend 2012 Foto Mr. Polska te Klomppop 2012 Foto Mr. Polska te Landje van Pop 2012 Foto Mr. Polska te Red Bull Culture Clash 2016
 
Bekijk alle 41 foto's van Mr. Polska

Gerelateerd nieuws