concert: Mr. Polska / Nouveau Riche in Burgerweeshuis

print
mail to friend
  VR.
21 SEP
MR. POLSKA / NOUVEAU RICHE Burgerweeshuis, Deventer
2012
 
HOOFDPROGRAMMA Mr. Polska Nouveau Riche
TOEGANG € 10,00

EXTRA INFORMATIE

De opmars van Mr.Polska en de jongens van Nouveau Riche (Leo, Jebroer, Digitzz en Steph) is niet te stoppen. Begeleid door het oorverdovende geluid van producer Boaz van de Beatz braken ze al menig podium van festivals en clubs af. De Nederlandse poppodia werden begin dit jaar al geconfronteerd met dit fenomeen en niet zonder resultaat: de eerste tour was zo goed als uitverkocht.

Mr.Polska: ”Onze eerste clubtour was een enorm succes en dat smaakt natuurlijk naar meer. Dat ook een tweede clubtour in hetzelfde jaar zo snel van de grond is gekomen is top en we gaan het feestje van de vorige tour natuurlijk overtreffen. Zeker dat we nieuwe tracks gaan doen en misschien ook wel een verrassende gastartiest meenemen, wie weet. Het wordt sowieso weer een wildernis waar je bij moet zijn!”

Mr. Polska was vorig jaar al twee keer te gast in het Burger bij het succesvolle danceconcept Dirk Deluxe waar hij in no time het publiek op het randje van oververhitting bracht.

FOTO'S VAN Mr. Polska, Nouveau Riche

Foto Mr. Polska te Out of Control 2013 Foto Mr. Polska te Solar Weekend 2012 Foto Mr. Polska te House Of Pain - 26/6 - Effenaar Foto Mr. Polska te Klomppop 2012 Foto Mr. Polska te Out of Control 2013 Foto Mr. Polska te Torenpop 2012
 
Bekijk alle 23 foto's van Mr. Polskareadmore

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS