concert: Moss in Rotown ( AFGELAST/VERPLAATST! )

print
mail to friend


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
15 DEC
MOSS Rotown, Rotterdam
2012
 
HOOFDPROGRAMMA Moss
VOORPROGRAMMA The Silhouettes
TOEGANG 15 euro

EXTRA INFORMATIE

Verplaatst naar Corso

Moss keert terug! Na een zwaar uitverkochte show in het voorjaar en overweldigende reacties na aanleiding van Pinkpop staan Marien Dorleijn en zijn mannen vanavond opnieuw in Rotterdam. In onze bescheiden optiek blijft dit één van de meest getalenteerde bands dat ons kikkerlandje in jaren heeft voortgebracht. Zo bleek doorbraakplaat Never Be Scared/Don’t Be A Hero slechts een voorbode van het moois dat nog komen gaat. Het alom bejubelde derde album Ornaments kent minstens zo veel inventieve gitaarliedjes als zijn voorganger, rijk aan avontuur en gekenmerkt door een gedreven passie. Overtuigender dan ooit weet Moss ritmisch vernuft te combineren met tijdloze melodieën en een intense dynamiek. Ook op het podium heeft de band alles tot in de puntjes uitgewerkt, compleet met enerverende visuals en een meeslepende drive.

FOTO'S VAN Moss, The Silhouettes

Foto Moss te Waterpop 2012 Foto Moss te Grasnapolsky 2014 Foto Moss te Indian Summer 2012 Foto Moss te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010 Foto Moss te Into The Great Wide Open 2010 Foto Moss te Indian Summer 2012
 
Bekijk alle 122 foto's van Mossreadmore
Bekijk alle 2 foto's van The Silhouettesreadmore

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

Avatar arendjan
arendjan
Avatar elsb
elsb
Avatar SR1888
SR1888
Avatar ebeaydojraes
ebeaydojrae

Moss in Rotown MASH-UP

Bekijk de hele Moss in Rotown mashup