concert: Roosbeef in Atak

print
mail to friend
  DO.
04 OKT
ROOSBEEF Grolsch Zaal Atak, Enschede
2012
 
HOOFDPROGRAMMA Roosbeef
TOEGANG Ticket: €17,75
Aan de deur: €17,75

EXTRA INFORMATIE

Een kijkje in de keuken, een vlieg op de muur. Zouden we niet allemaal een keertje heel zachtjes, heel stiekem, getuige willen zijn van de geboorte van een liedje. Waar denkt ze dan aan? Welke akkoorden waren er het eerst? Komt het er allemaal in één keertje uit? Zingt ze dan dat baslijntje ook al zachtjes mee?
Roosbeef, de band rondom zangeres en componiste Roos Rebergen, durft ons tijdens De Grote Demo-Show getuige te laten zijn van dat magische moment. De band gaat terug naar het ontstaan van een aantal liedjes van hun twee cd’s "Omdat ik dat wil" en “Ze Willen Je Hond Wel Aaien Maar Niet Met Je Praten”. Naakt en onaf, ongepolijst, vaak klein en toch rauw. Een piano, een gitaar, iets uitproberen, je eerste demo opnemen, heel veel stemmen in en om je hoofd, het vormt het decor van deze gluurpartij. Jullie zijn de vliegjes op de muur, zij geven zich bloot.

Let op: dit is een theatershow en dus een zitconcert!

FOTO'S VAN Roosbeef

Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar Foto Roosbeef te Roosbeef - 19/10 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 19/10 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Roosbeef te Roosbeef - 1/3 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 65 foto's van Roosbeefreadmore

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN

Avatar nataliee
nataliee