concert: Disappears in EKKO

print
mail to friend
  ZA.
07 JUL
DISAPPEARS EKKO, Utrecht
2012
 
HOOFDPROGRAMMA Disappears
VOORPROGRAMMA Kleinindustrie
Wolvon
TOEGANG 10 Euro

EXTRA INFORMATIE

Dat de heren van Disappears niet stil kunnen zitten blijkt maar weer. In februari kwam het album Pre-Language uit en is alweer de derde plaat in iets meer dan twee jaar tijd. Daarna volgde een tour door de VS en Europa die werd afgesloten in Paradiso. En in juli komen de heren terug naar Nederland en doen ze ook EKKO aan.
De muziek is een brij van garagerock, krautrock, noise en shoegaze en werkt live bijna hypnotiserend. Sinds 2010 zit Steve Shelley, van het pauserende Sonic Youth, achter de drumkit en dit zorgt ervoor dat op het podium de band staat als een huis.
Vorig jaar stonden ze hier tijdens Sunday Noise, dus verwacht veel galm, zwaar aangezette tremelo, doordenderende drums en hypnotiserende herhaling.

FOTO'S VAN Kleinindustrie, Wolvon

Foto Kleinindustrie te And So I Watch You From Afar - 25/10 - Tivoli Foto Kleinindustrie te And So I Watch You From Afar - 25/10 - Tivoli Foto Kleinindustrie te And So I Watch You From Afar - 25/10 - Tivoli Foto Kleinindustrie te Le Guess Who? 2012 Foto Kleinindustrie te Le Guess Who? 2012 Foto Kleinindustrie te Le Guess Who? 2012
 
Bekijk alle 10 foto's van Kleinindustriereadmore
Bekijk alle 2 foto's van Wolvonreadmore

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

no user avatar
mythar