concert: Robokop / The Qemists in Victorie op ZATERDAG 14 JANUARI 2012

ZA.
14 JAN
ROBOKOP / THE QEMISTS Grote zaal, 22:00 uur Victorie, Alkmaar
2012
Hoofdprogramma Robokop The Qemists
Voorprogramma DZD2
Skid Solo
Toegang €7,50 vvk / €12,50 deur

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 januari 2012.
Dat is 4458 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De leden van de The Qemists zijn afkomstig uit Brighton. Na een prachtige remix van Everything is under control van Coldcut werd het trio al snel vastgelegd op het legendarische Ninja Tune label. Hun eerste album 'Join the Q' stond bol van de sterke samenwerkingen met onder andere Mike Patton en Jenna G. Hun laatste album Spirit the System kwam in 2010 uit en doorbreekt de grenzen tussen de typische club sound en metal. Verwacht een krachtige live performance waarbij vooral de drum 'n' bass sound naar voor komt.

Robokop is een Nederlandse dubstep producer uit Hilversum. Hij is van jong af aan beïnvloed door hiphop, en is later in de drum 'n bass scene gerold. In 2009 startte hij samen met Distrikt, Breek en Olaf een hiphop/dubstep beweging genaamd CENTRUM. Hoewel hij daar nog steeds druk mee is, richt hij zich ook steeds meer op dubstep. Hij is begonnen zijn eigen unieke draai te geven aan zijn dubstep-nummers.

Foto's van The Qemists, DZD2, Skid Solo

Foto The Qemists te Feest in het Park 2009 Foto The Qemists te Feest in het Park 2009 Foto The Qemists te Feest in het Park 2009 Foto The Qemists te Feest in het Park 2009
 
Bekijk alle 4 foto's van The Qemists

Gerelateerd nieuws