ARTIEST: Anti-Flag

print
mail to friend
Uit: Pittsburgh, Pennsylvania - Amerika

Anti-Flag is een Amerikaanse punkrock band uit Pittsburgh, Pennsylvania bestaande uit vier leden: Justin Sane (leadgitarist, leadzanger), Chris Head (ritmische gitaar, backing vocals), Chris #2 (basgitaar, zang) en Pat Thetic (drums).

Omdat ze de enige punkrockers in Glenshaw (Pennsylvania) waren, besloten de gitarist Justin Sane en de drummer Pat Thetic dat ze een keuze moesten maken; rondhangen in het winkelcentrum, drugs dealen of punkrock spelen. Ze kozen voor het laatste en Anti-Flag was geboren.

Ondanks hun controversiële mening over de Amerikaanse politiek is de band zeer populair geworden en hebben ze tot nu toe zes albums uitgebracht bij verschillende platenmaatschappijen zoals A-F Records, Fat Wreck Chords en Go Kart Records.

In 2006 tekent de band een contract met RCA Records, onderdeel van Sony BMG om meer cd's te kunnen verspreiden. De leden van de band zijn uitgesproken antimilitaristisch en dragen dat ook uit in hun teksten.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Anti-Flag

Foto Anti-Flag te Groezrock 2012 Foto Anti-Flag te Taste of Chaos - 31/10/2006 - 013 Foto Anti-Flag te Jera on Air 2009 Foto Anti-Flag te The Powerfest 2011 Foto Anti-Flag te Jera on Air 2009 Foto Anti-Flag te The Powerfest 2011
 
Bekijk alle 22 foto's van Anti-Flagreadmore

Anti-Flag NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar latoya
latoya
Avatar dualcia
dualcia
no user avatar
StaronicNL
Avatar bw_wise
bw_wise

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
MATKO5000
Avatar Monicallissa
Monicalliss
Avatar Jordy237
Jordy237
Avatar Lynn_punk
Lynn_punk

Live gezien door:

Avatar Hidde_P
Hidde_P
Avatar wildcatje
wildcatje
Avatar kunky
kunky
no user avatar
Marijn