ARTIEST: Anti-Flag

Uit: Pittsburgh, Pennsylvania - Amerika

Anti-Flag is een Amerikaanse punkrock band uit Pittsburgh, Pennsylvania bestaande uit vier leden: Justin Sane (leadgitarist, leadzanger), Chris Head (ritmische gitaar, backing vocals), Chris #2 (basgitaar, zang) en Pat Thetic (drums).

Omdat ze de enige punkrockers in Glenshaw (Pennsylvania) waren, besloten de gitarist Justin Sane en de drummer Pat Thetic dat ze een keuze moesten maken; rondhangen in het winkelcentrum, drugs dealen of punkrock spelen. Ze kozen voor het laatste en Anti-Flag was geboren.

Ondanks hun controversiële mening over de Amerikaanse politiek is de band zeer populair geworden en hebben ze tot nu toe zes albums uitgebracht bij verschillende platenmaatschappijen zoals A-F Records, Fat Wreck Chords en Go Kart Records.

In 2006 tekent de band een contract met RCA Records, onderdeel van Sony BMG om meer cd's te kunnen verspreiden. De leden van de band zijn uitgesproken antimilitaristisch en dragen dat ook uit in hun teksten.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Anti-Flag

Foto Anti-Flag te The Powerfest 2011 Foto Anti-Flag te Dauwpop 2009 Foto Anti-Flag te Jera on Air 2009 Foto Anti-Flag te Taste of Chaos - 31/10/2006 - 013 Foto Anti-Flag te Dauwpop 2009 Foto Anti-Flag te Dauwpop 2009
 
Bekijk alle 22 foto's van Anti-Flag

Anti-Flag NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar f4r0ut
f4r0ut
Avatar meiz
meiz
Avatar Punk-rock-boy
Punk-rock-b
Avatar jeroendemets
jeroendemet

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar Elfje
Elfje
Avatar Spaz
Spaz
Avatar Lynn_punk
Lynn_punk
Avatar Becks86
Becks86

Live gezien door:

Avatar JosTheBos
JosTheBos
Avatar annika_whatever
annika_what
Avatar venompunk
venompunk
Avatar IVY440
IVY440