plumb

Amerika

Na het afronden van de middelbare school wilde Plumb gaan studeren.

Tussen het plannen van haar studie door, zong Plumb af en toe als achtergrondzangeres in Atlanta. Het leek als iets leuks om te doen totdat ze aan haar studie moest beginnen. Dat veranderde toen ze werd uitgenodigd om full time te zingen bij verschillende acts. Niet veel later was ze aan het touren voor een paar jaar. Dit zorgde ervoor dat ze haar studieplannen opzij schoof en naar Nashville ging trekken.

Plotseling kreeg Plumb op haar 20ste een contract aangeboden door iemand die haar als achtergrondzangeres had gehoord. "Dit was zeker niet iets dat ik had gepland", lacht Plumb. Ik had niet echt een eigen stijl als achtergrondzangeres. En ik vond het fijn om achter de 'ster' te staan en een beetje oooh en aaaah te zingen en met je armen te zwaaien. Ineens stond ik vooraan en dat was erg spannend en eng tegelijk.

Ze moest eigen werk gaan schrijven, iets wat ze zich nooit had voorgesteld te doen. "Ik was gefrustreerd dat de platenmaatschappij niet gewoon een paar liedjes voor me had gevonden", zei ze. "Ik dacht bij mijzelf; denken zij dat ik het echt kan of hebben ze gewoon geen zin om liedjes voor me te zoeken? Wat het ook was, het maakt nu niet meer uit omdat ik dankbaar ben dat ze me gedwongen hebben om te schrijven. Ik groei nu elke dag nog als songwriter. Ze hebben me aangemoedigd een talent te gebruiken waarvan ik niet wist dat ik die had.

OUDE OPTREDENS VAN plumb

  • 12 - 15   aug
  • 14 - 17   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN plumb

Wij hebben geen informatie over komende shows van plumb. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN plumb

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: