Drama!

Uit: de Wijk - Nederland    Genre(s): Rock - rock

DRAMA! bestaat uit de gitaristen Andre Hendriks en Peter de vries, basgitarist Harm Nijboer, drummer Teun ten Heuvel en zangeres Marijke Dijkstra. Allen komen uit de wijk, op één na dan en dat is Harm Nijboer, deze is woonachtig in Smilde.

De eerste opzet was dan ook om een rockband op te richten met bandleden die in De Wijk wonen. Dit is dan niet helemaal gelukt maar de pret is er niet minder om.

Februari 2003 klonken de eerste noten in onze oefenruimte in een boerderij in Ruinen bij de fam Dijkstra. Deze ruimte moest nog omgebouwd worden tot geluidsdichte oefenruimte. Dit wou niet echt vlotten en het woord drama werd al een paar keer per uur geroepen/geschreeuwd dus vandaar de naam DRAMA!

Het repertoire dat uit nummers bestaat dat voor jong en oud lekker in het gehoor ligt zat er al vlot in. Na de try-out in juli 2003 in de tuin van de fam. Dijkstra heeft DRAMA! het repertoire uitgebreid met meer pop/ rocknummers.

Na het eerste jaar van het bestaan van DRAMA! is ons doel om lekker gezellig muziek te maken wat bij een breed publiek in de smaak zal vallen.

OUDE OPTREDENS VAN Drama!

  • 23 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Drama!

Wij hebben geen informatie over komende shows van Drama!. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.