Trivia

Nederland

De band: Trivia is een band, bestaande uit vijf jongeren afkomstig uit de regio Den Haag. De band heeft al een redelijke geschiedenis, maar bestaat pas sinds kort in de huidige bezetting. Jarenlange intensieve samenwerking heeft geleid tot een aantal energieke nummers en een hecht bandgevoel. Vriendschap en plezier staan dan ook hoog in het vaandel!

Muziek: Het repertoire van Trivia bestaat hoofdzakelijk uit eigen werk en wordt af en toe een cover aan toe gevoegd. Rustige coupletten afgewisseld met krachtige en zeer melodieuze refreinen staan symbool voor het eigen werk. Invloeden van Live, Anouk en Lifehouse zijn duidelijk merkbaar. De nummers gaan voornamelijk over “alledaagse” dingen, dingen die minder triviaal zijn dan velen denken.

Optreden: Voor Trivia is optreden hetgeen waar het allemaal om draait. Op het podium komt de synergie van de muzikanten het best tot zijn recht en is stilstaan voor het publiek absoluut geen optie! Nu, met de toevoeging van een nieuwe bassist is de band weer helemaal klaar om het podia te bestormen.

OUDE OPTREDENS VAN Trivia

  • 11 jan `06
  • 05 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Trivia

Wij hebben geen informatie over komende shows van Trivia. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Trivia