Captain Steel

België

Een luxe cruise met champagne, amusement voor de kinderen en afgeleefde oude mensen hoeft u niet te verwachten. Degenen die bij Captain Steel aan boord gaan moeten voorbereid zijn op een stevige muzikale reis door de getto's van onze wereld. Zijn tropische reizen waarborgen drie dingen: zweet, zware wereldwijde beats en uiterst pijnlijke benen. Wees bereid om nat te worden! Er is een storm in het verschiet, maar de kapitein brengt u thuis!

Captain Steel (of Sander in het normale leven) zijn verhaal begint in 2007. Op 17-jarige leeftijd begon hij "Tsiganisation Project" samen met zijn maatje KobeLouisCharles. In een mum van tijd haalde dit dj-duo de top van de scene in België. Ze speelden op de grootste wereld-festivals en reisde door heel Europa met hun groovy mix van alternatieve dance, wereldmuziek en BalkanBeats.

Na 4 prachtige jaren voelden ze de drang naar iets nieuws. Naar aanleiding van het gezegde "stoppen op het hoogtepunt" kwam een ​​einde aan Tsiganisation Project in 2011, en Sander's solo alter ego 'Captain Steel' was geboren.

OUDE OPTREDENS VAN Captain Steel

  • 25 - 27   jul
  • 26 jul
  • 29 - 30   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Captain Steel

Wij hebben geen informatie over komende shows van Captain Steel. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Captain Steel

Captain Steel NIEUWS