ARTIEST: Arsenal

België    Genre(s): Soul/R&B/Hiphop - urban Soul/R&B/Hiphop - latin rap Soul/R&B/Hiphop - hiphop/rap Soul/R&B/Hiphop - funk

Het Belgische duo Arsenal zorgde in de zomer van 2001 voor heel wat opwinding met hun eerste single ‘A Volta’. Arsenal was voor hun eerste live-optreden te zien op de 1ste editie van Alter Ego festival van 2002.
Op hun album ’Oyebo Soul’ vind je een ware muzikale smeltkroes met invloeden van eigentijdse afro, brazil, rock, rap en popmuziek. In samenwerking met een diversiteit aan vocalisten zoals Mario Vitalino Dos, Ruth da Costa en Zues & Zacharias, ontstaat er een explosieve cocktail van stijlen die maximum plezier garandeert in zowel de huiskamer als op de dansvloer.
Het tweede album is zelfs nog internationaler. Met een mix van hartelijke ritmes en pure melancholie, met uitstekende exotische gastmuzikanten als Gabriel Rios, de Chinese rapper Chang, Aaron Perrino (The Sheila Divine) en Mario Vitallino dos Santos.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (117) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Arsenal. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (117) oude optredens

FOTO'S VAN Arsenal

Foto Arsenal te Rock Werchter 2009 Foto Arsenal te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli Foto Arsenal te Werchter 2006 Foto Arsenal te Dour 2009 Foto Arsenal te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli Foto Arsenal te Pukkelpop 2008
 
Bekijk alle 27 foto's van Arsenal

Arsenal NIEUWS

Al het Arsenal nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar peterderegt
peterderegt
Avatar Sofielovesny
Sofielovesn
Avatar Passthekouchie
Passthekouc
Avatar serpentine
serpentine

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
sandrinos
no user avatar
ArnoldusK
no user avatar
broodjedirk
Avatar Manon9
Manon9

Live gezien door:

Avatar Fristi
Fristi
no user avatar
Strandfuif
no user avatar
ellen_foks
no user avatar
kevinrooms