ARTIEST: Arsenal

print
mail to friend
België    Genre(s): Soul/R&B/Hiphop - urban Soul/R&B/Hiphop - latin rap Soul/R&B/Hiphop - hiphop/rap Soul/R&B/Hiphop - funk

Het Belgische duo Arsenal zorgde in de zomer van 2001 voor heel wat opwinding met hun eerste single ‘A Volta’. Arsenal was voor hun eerste live-optreden te zien op de 1ste editie van Alter Ego festival van 2002.
Op hun album ’Oyebo Soul’ vind je een ware muzikale smeltkroes met invloeden van eigentijdse afro, brazil, rock, rap en popmuziek. In samenwerking met een diversiteit aan vocalisten zoals Mario Vitalino Dos, Ruth da Costa en Zues & Zacharias, ontstaat er een explosieve cocktail van stijlen die maximum plezier garandeert in zowel de huiskamer als op de dansvloer.
Het tweede album is zelfs nog internationaler. Met een mix van hartelijke ritmes en pure melancholie, met uitstekende exotische gastmuzikanten als Gabriel Rios, de Chinese rapper Chang, Aaron Perrino (The Sheila Divine) en Mario Vitallino dos Santos.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (96) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (96) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Arsenal

Foto Arsenal te Dour 2009 Foto Arsenal te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli Foto Arsenal te Rock Zottegem 2012 Foto Arsenal te Pukkelpop 2005 Foto Arsenal te Rock Werchter 2009 Foto Arsenal te Rock Werchter 2009
 
Bekijk alle 20 foto's van Arsenalreadmore

Arsenal NIEUWS

Al het Arsenal nieuwsreadmore

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar Sofielovesny
Sofielovesn
no user avatar
margauxgeer
Avatar texke
texke
no user avatar
gertve

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar ppoitiez
ppoitiez
no user avatar
bfbi80
no user avatar
Pieterj
no user avatar
margauxgeer

Live gezien door:

no user avatar
Mischa07
Avatar Wollie
Wollie
Avatar Elektra5
Elektra5
Avatar lienke
lienke