ARTIEST: Arsenal

print
mail to friend
België    Genre(s): Soul/R&B/Hiphop - urban Soul/R&B/Hiphop - latin rap Soul/R&B/Hiphop - hiphop/rap Soul/R&B/Hiphop - funk

Het Belgische duo Arsenal zorgde in de zomer van 2001 voor heel wat opwinding met hun eerste single ‘A Volta’. Arsenal was voor hun eerste live-optreden te zien op de 1ste editie van Alter Ego festival van 2002.
Op hun album ’Oyebo Soul’ vind je een ware muzikale smeltkroes met invloeden van eigentijdse afro, brazil, rock, rap en popmuziek. In samenwerking met een diversiteit aan vocalisten zoals Mario Vitalino Dos, Ruth da Costa en Zues & Zacharias, ontstaat er een explosieve cocktail van stijlen die maximum plezier garandeert in zowel de huiskamer als op de dansvloer.
Het tweede album is zelfs nog internationaler. Met een mix van hartelijke ritmes en pure melancholie, met uitstekende exotische gastmuzikanten als Gabriel Rios, de Chinese rapper Chang, Aaron Perrino (The Sheila Divine) en Mario Vitallino dos Santos.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (99) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (99) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Arsenal

Foto Arsenal te Pukkelpop 2008 Foto Arsenal te Werchter 2006 Foto Arsenal te Rock Zottegem 2012 Foto Arsenal te Pukkelpop 2008 Foto Arsenal te Suikerrock 2014 Foto Arsenal te Rock Werchter 2009
 
Bekijk alle 27 foto's van Arsenalreadmore

Arsenal NIEUWS

Al het Arsenal nieuwsreadmore

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar Passthekouchie
Passthekouc
no user avatar
margauxgeer
no user avatar
gertve
Avatar Alfredientje
Alfredientj

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar Niki
Niki
Avatar KingPat
KingPat
Avatar mariejon
mariejon
Avatar Manon9
Manon9

Live gezien door:

Avatar Toon
Toon
Avatar swinglifeaway
swinglifeaw
Avatar donotfold
donotfold
Avatar jeroensiep
jeroensiep