ARTIEST: Arsenal

België    Genre(s): Soul/R&B/Hiphop - urban Soul/R&B/Hiphop - latin rap Soul/R&B/Hiphop - hiphop/rap Soul/R&B/Hiphop - funk

Het Belgische duo Arsenal zorgde in de zomer van 2001 voor heel wat opwinding met hun eerste single ‘A Volta’. Arsenal was voor hun eerste live-optreden te zien op de 1ste editie van Alter Ego festival van 2002.
Op hun album ’Oyebo Soul’ vind je een ware muzikale smeltkroes met invloeden van eigentijdse afro, brazil, rock, rap en popmuziek. In samenwerking met een diversiteit aan vocalisten zoals Mario Vitalino Dos, Ruth da Costa en Zues & Zacharias, ontstaat er een explosieve cocktail van stijlen die maximum plezier garandeert in zowel de huiskamer als op de dansvloer.
Het tweede album is zelfs nog internationaler. Met een mix van hartelijke ritmes en pure melancholie, met uitstekende exotische gastmuzikanten als Gabriel Rios, de Chinese rapper Chang, Aaron Perrino (The Sheila Divine) en Mario Vitallino dos Santos.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (116) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (116) oude optredens

FOTO'S VAN Arsenal

Foto Arsenal te Suikerrock 2014 Foto Arsenal te Rock Zottegem 2012 Foto Arsenal te Rock Zottegem 2012 Foto Arsenal te Pukkelpop 2008 Foto Arsenal te Pukkelpop 2005 Foto Arsenal te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli
 
Bekijk alle 27 foto's van Arsenal

Arsenal NIEUWS

Al het Arsenal nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar Alfredientje
Alfredientj
Avatar texke
texke
Avatar donotfold
donotfold
Avatar Sofielovesny
Sofielovesn

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar Dariofrigo
Dariofrigo
Avatar FairySam
FairySam
no user avatar
ArnoldusK
no user avatar
margauxgeer

Live gezien door:

Avatar qo_ob
qo_ob
Avatar DarkSnakeR
DarkSnakeR
Avatar KingRichard
KingRichard
Avatar celien
celien