Freddie Glitch

New York ’78 – tijdens een volle maan op zaterdagnacht kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Aan de West 54th Street staat een eindeloze rij van fans die willen proeven van de verboden vruchten die zich binnen bevinden. Studio 54 is het enige dat er echt toe doet voor deze schare trouwe volgelingen.
In de roemruchte VIP van de club van eigenaar Steve Rubell gebeuren dingen die het daglicht nooit mogen trotseren. Maar sommige zaken zijn nu eenmaal onomkeerbaar.
Naar verluidt vinden Freddie Mercury en Blondie (Debbie Harry) elkaar in een roes van de nacht en haar extase en het ongelofelijke gebeurt: De homoseksuele Freddie Mercury bedrijft in een schaduwzijde van de VIP de liefde met Blondie, en ze raakt zwanger.
Tussen haar 2 meest succesvolle albums ‘Parallel Lines’ en ‘Eat to the Beat’ is Blondie een periode van 5 maanden ‘ziek’ en doet geen optredens. Stemmen uit het nachtleven beweren dat Blondie in deze periode is bevallen van een jongen, ontsproten uit de kern van het nachtleven met muziek in elke cel van zijn lichaam.

OUDE OPTREDENS VAN Freddie Glitch

  • 26 jan
  • 02 - 03   jul
  • 11 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Freddie Glitch

Wij hebben geen informatie over komende shows van Freddie Glitch. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Freddie Glitch