FL

Uit: Onbekend - Onbekend

FL / Frederico Ngueme Mobi Luziano

Geboren op 14-12-1988 in de hoofdstad van Angola (Luanda).
Grootgebracht door Mama Solange L.L. Consolacao, een alleenstaande christelijke moeder die haar zoons met veel liefde heeft opgevoed.

Ze leerde FL en zijn broer zingen vanaf zijn zevende jaar. Ook startte ze en koor samen en zongen ze veel gospel in verschillende talen als Frans, Engels, Nederlands Afrikaans.

FL startte met het maken en schrijven van zijn eigen muziek op een leeftijd van 11 jaar. Na mate heeft hij samen met zijn broer geweldige skills ontwikkeld. Samen met zijn twee broers, zijn neefje “G-Loko” (Brian Henriquez) en zijn vriend “X” heeft hij een groep opgericht. Ze noemen zichzelf: Worldwide

De betekenis achter de naam Worldwide is dat de leden van de groep meerdere talen spreken, hun achtergronden zijn verschillend, maar zijn in de zelfde buurt samen opgegroeid.

Na het ontdekken van enorm veel potentie in de groep hebben FL, zijn oudere broer D. Luziano en alle andere leden hun eigen muziek label gestart genaamd “Diamond Records”. Hun doelen zijn genieten van het leven door dingen te doen waar ze van houden (muziek maken) en hun boodschap aan de wereld mede delen.

FL is geïnspireerd door verschillende soorten artiesten en personen als:
- Zijn moeder (Mama Solange)
- Tupac
- R. Kelly
- Michael Jackson
- Luther
- Prince
- Jamie Foxx
- And nog veel meer…

De vooruitzichten voor FL en Worldwide zien er goed uit. De heer is aan hun zijde en lacht hun toe.
Zijn muziek heeft geen limiet, hij heeft enorm veel verschillende muziek stijlen en een sterke persoonlijkheid die je terug ziet in zijn muziek.

Gezegend met een mooie stem en strakke song teksten he will blow you away.
Hij is op een veelbelovende reis die de wereld zal raken, niet alleen met muziek en sterke lyrics, maar ook met zijn personaliteit.

The story has just begun…

OUDE OPTREDENS VAN FL

  • 04 - 08   jul
  • 10 jun `16

KOMENDE OPTREDENS VAN FL

Wij hebben geen informatie over komende shows van FL. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN FL