Drivin' Miss Daisy

Uit: Zwolle - Onbekend

Drivin’ Miss Daisy is grotendeels uit een vriendengroep ontstaan. Na vruchteloos in diverse bandjes gespeelt te hebben, besloot Gitarist/zanger Wenlyn de Slisser in 2007 zelf nummers te schrijven. 2008: Bassist Sylvano Berlusconi en Toetsenist Rudmer Zandstropers zagen het wel zitten om een paar avonden te jammen op deze nummers. Dit pakte echter zo goed uit dat er besloten werd een band te formeren. Na een tijd geen gepaste drummer te kunnen vinden waardoor de band niet van de grond kwam, liepen de mannen Kagonist(percussionist) Harrie Snaps tegen het lijf die de band van ritmesectie en minimale elektronica kwam voorzien. Mid 2009 Sloot Drummer Simon Djamsallad zich aan en de band was compleet.

De muziek van Drivin’ Miss Daisy valt te omschrijven als singer/songwriter met lichte jazz en rockinvloeden. Minimalistisch, ruimtelijk gitaarspel, ondersteund door opzwepende baspartijen en melodieuze pianoklanken. Het slagwerk stuwt het geheel op genuanceerde en afwisselende wijze voort. Verwacht ongeveer een uur aan Luisterliedjes met een jazzy rockrandje.

OUDE OPTREDENS VAN Drivin' Miss Daisy

  • 25 nov `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Drivin' Miss Daisy

Wij hebben geen informatie over komende shows van Drivin' Miss Daisy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.