Paul Vlaar

Paul Vlaar heeft van zijn grote passie zijn werk mogen maken: Muziek maken! Paul zingt, en begeleidt zichzelf daarbij op keyboards. Doordat hij op spontane en ongedwongen wijze het publiek bij de muziek betrekt, ontstaat er een leuke interactie en een gezellige sfeer.
Omdat hij zich live begeleid en dus snel op de wensen van het publiek kan inspelen, ontstaat er al snel het gevoel van een feestje! Doordat hij werkt met de modernste apparatuur klinkt het alsof er een compleet orkest speelt.

Paul heeft een haast oneindig repertoire van alle denkbare muziek. Van jaren 60, 70, 80, 90 tot nu! Of het nu gaat om Nederlandstalig of internationaal, love songs of feestmuziek, achtergrond- of dansmuziek, gouwe ouwe of het nieuwste uit de top 40, Paul speelt graag de muziek die U wilt horen! Paul Vlaar behoort al vele jaren tot de meest gevraagde muzikale entertainers van Noord Holland! Door zijn ervaring weet hij uw gasten als geen ander te amuseren. Hij speelt onder andere op bruiloften, partijen, verjaardagen, kermissen en evenementen.

OUDE OPTREDENS VAN Paul Vlaar

  • 08 apr
  • 04 apr
  • 07 nov
  • 23 mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Paul Vlaar

Wij hebben geen informatie over komende shows van Paul Vlaar. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Paul Vlaar